favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2017

Elk jaar genieten wij weer opnieuw van jullie bezoek bij ons in huis. Wij kijken daarom weer uit naar volgend jaar!

Familie Koppers

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2017

Wij hebben genoten van een geweldig Sinterklaasfeest! De kinderen vonden het prachtig! Wat een leuke Pieten! En een hele lieve Sinterklaas! Perfect voor de setting die wij hadden! Het zag er allemaal tot in de puntjes verzorgd uit!

FGB – Flexim

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2017

Het was deze keer niet zo druk met kinderen, wel heel gezellig en ontspannend. Zeer zeker voor herhaling.

Speeltuin Victorie

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2017

Sinterklaas en Zwarte Pieten we hebben allemaal weer genoten van jullie bezoek vooral de kinderen. Het was echt fantastisch nogmaals bedankt voor jullie bezoek.

Familie Van Wamelen

favoritefavoritefavoritefavorite011-favorite-5 – december 2017

Sint was bij ons eerste kleinkind de tekst kwijt. Hij had het over Thomas de trein wat niet was opgegeven, maar hij knikte steeds ja als de Sint erover begon. Ze hebben het alle drie geweldig gevonden en de volwassenen ook. Voor herhaling vatbaar.

Toelichting Sinterklaas: “Ik schrijf alle verhalen met de hand in het grote boek, dus ik ben nooit mijn tekst kwijt. Maar natuurlijk vraag ik in het gesprek met de kinderen weleens dingen die de luisterpiet niet heeft gehoord. Bijvoorbeeld, heb je dan een Thomas trein? Als het kind dan ja knikt en het niet heeft dan zullen dat ongetwijfeld de zenuwen zijn. Ik heb ook genoten van dit bezoek en hopelijk tot volgend jaar.”

Familie Jintes

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2017

De kinderen hebben een mooi Sinterklaasfeest gehad, ze waren zeer enthousiast. Heel erg bedankt, goed gedaan!!

Transafe BV

Beste Sinterklaas en de 4 zwarte Pieten bedankt voor het geweldige en fantastische bezoek vanmiddag. Het was grandioos feest de kinderen hebben ervan genoten en wij ook.

Familie van Wamelen

Onze kleinkinderen vonden het geweldig. Ook Oma, Opa en de ouders waren blij verrast. Vooral de benadering van Sint en de Pieten stelden de kinderen erg op hun gemak. Hoop jullie volgend jaar weer te ontmoeten. Dikke pluim.

Familie Jannink

Beste Sinterklaas en Zwarten Pieten, bedankt voor uw bezoek aan ons huisje, onze tweeling heeft enorm genoten ook al waren ze een beetje verlegen, het was toch best eng dat u er was! Hopelijk komt u volgend jaar weer. Goede reis naar Spanje

Familie Hennekes

Wij kijken terug op een heerlijk en gezellige avond, vooral toen Sinterklaas met de drie Pieten voor de vijf kleinkinderen onverwachts langs kwam. Vooral de gespannen en verwachtingsvolle snoetjes van de aller kleinsten was puur genieten, Dank U Sinterklaas en Pieten, dankzij jullie was deze avond een FEEST.

Familie Kandel