Hoe leuk is het als er op een middag of avond gebeld wordt en Sinterklaas en zijn Pieten voor de deur blijken te staan?

Samen met zijn Pieten komt de Sint bij je thuis, om met jou en je kinderen pakjesavond te vieren. Ze zullen luisteren naar de liedjes die voor hen gezongen worden, pepernoten strooien, tekeningen in ontvangst nemen en de kinderen op schoot nemen om met hen het jaar te bespreken. Sinterklaas verheugt zich er nu al op weer bij je langs te mogen komen!

Tarieven

Wij vinden dat het Sinterklaasfeest voor ieder kind bereikbaar moet zijn. Dit betekent dat wij een minimumbedrag van € 30,00 vragen voor een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten (minimaal twee). Indien het in je vermogen ligt en je onze visie ondersteunt, mag je dit minimum bedrag, afhankelijk van jouw tevredenheid en waardering van het bezoek, natuurlijk zelf verhogen.

Een bezoek duurt gemiddeld 20 minuten. Sinterklaas zorgt samen met de Pieten voor een gevulde zak strooigoed en zullen jullie van een onvergetelijke avond laten genieten.

Zes kinderen of meer

Als tijdens het bezoek meer dan zes kinderen aanwezig zijn, kan je er ook voor kiezen om een bezoek van 30 minuten te boeken voor een minimum bedrag van € 40,00. Dat geeft Sint en zijn Pieten net wat meer tijd om de kinderen van aandacht te voorzien.