Welkom!

Zo richting 5 december klopt menig kinderhart extra snel. Ook in Dordrecht en omgeving. Want welk kind hoopt niet dat Sinterklaas persoonlijk een bezoekje komt brengen? Sinterklaas is een groot feest, dat door heel Nederland en België – maar ook op veel plaatsen daarbuiten – wordt gevierd. De komst van een echte Sinterklaas maakt dit festijn compleet!

Nodig Sinterklaas uit!

Onze activiteiten zijn ondergebracht in de stichting Sint in Dordt. De stichting heeft tot doel het sinterklaasfeest bereikbaar te houden voor alle kinderen. De stichting heeft geen winstoogmerk en zal eventuele winstbedragen doneren aan goede doelen waarbij kinderen centraal staan.

Hij komt

Hoe leuk is het als er op een middag of avond gebeld wordt en Sinterklaas en zijn Pieten voor de deur blijken te staan? Waar mogen wij aankloppen?

Aan huis   Op ’t werk

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2018

Bedankt voor wederom een leuk bezoek, De Sint die voor ieder kind tijd heeft voor een gesprekje en dat hij ook altijd alles weet? De pieten die al veel van de spanning bij de kinderen weghalen door hun gekkigheid en vrolijke gezichten voor dat de Sint binnen komt..

PeeVee Suez Gorinchem

SUEZ – GORINCHEM

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2018

Wij willen jullie bedanken voor het leuke bezoek. Wij zijn allen erg tevreden over hoe jullie het allemaal deden. Zoals bijvoorbeeld de pieten die de kinderen die het meeste aandacht vroegen even af te leiden zodat sint ook de aandacht aan de andere kinderen kon geven.

En het aller belangrijkste, de kinderen hebben erg genoten van jullie bezoek.

Nogmaals heel erg bedankt.

Familie Felter

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2018

Sint en zijn Pieten hebben er een mooi Sinterklaasfeest bij Laudame Financials van gemaakt! Bedankt voor jullie aanwezigheid. De kinderen waren erg blij dat jullie er waren.

Laudame Financials B.V.

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite – december 2018

Weer een geweldig Sinterklaasfeest gehad bij ons op kantoor. De kinderen en ouders hebben genoten! En nogmaals de complimenten voor de uiterlijke verzorging!

FGB – Flexim